Historium Brugge

Beleef de Gouden Eeuw van Brugge

Op zoek naar een leuke activiteit in Brugge? Eén adres, het Historium op de markt van Brugge. Verdiep je in de gouden eeuw van Brugge met een audiotour die door het museum gaat. Je gaat in het Historium door themakamers met middeleeuws decors met film, muziek en speciale effecten. Dit allemaal terwijl je een educatief verhaal beluistert over de leerjongen van Jan van Eycks, Jacob die opgroeit in Brugge.

Na de rondleiding in het Historium museum is er een mogelijkheid tot een VR-experience. Hierbij beleef je nog eens een verhaal van vroeger in Brugge, maar dan door de ogen van het hoofdpersonage zelf. Dit zorgt voor een unieke kijk op de oude middeleeuwse gebouwen van Brugge.

Voor een nog indrukwekkender zicht op de Brugse markt en het Belfort kan je de Historium Tower beklimmen. De mooie neogotische toren met een totale hoogte van ongeveer 35 meter. Eens de top bereikt wordt je beloond met een adembenemend 360° uitzicht op de belangrijkste gebouwen van Brugge. (minimumleeftijd 14 jaar)

Korting bij Historium te Brugge via de Gezinsbond 

Indien je lid bent van de Gezinsbond kan je genieten van een spaarkorting van 15% op tickets voor volwassenen, kinderen (2 tot 14jaar), studenten en op de Family Pass.

  • De korting wordt ter plaatse op je lidkaart geplaatst.
  • Tickets kunnen (gedeeltelijk) betaald worden met afnames per schijf van 10 euro.

 

Historium Brugge museumpas korting Gezinsbond