Abdijsite Herkenrode

Op zoek naar een gezellige en mooie gezinsuitstap? Zoek niet verder, ga naar Abdijsite Herkenrode.

Ongedwongen genieten op je eigen ritme

Abdijsite Herkenrode gelegen in Hasselt heeft zeer veel te bieden. Het is gelegen in een prachtig natuurgebied en herbergt een zeer rijke geschiedenis. Abdijsite Herkenrode was eeuwenlang een prestigieuze vrouwenabdij van de cisterciënzerorde. Wie van de geschiedenis wil proeven, kan het belevingscentrum bezoeken. Wie ontspanning en inspiratie zoekt, kan terecht in de Inspiratie- en Kruidentuin, waar het verhaal van de kruiden en hoe mensen van alle tijden en culturen ze gebruik(t)en centraal staat. In de inspiratie- en kruidentuin kan je een mooie wandeling maken rond het gebied.

Beluister de podcast van Museumkriebels en laat je inspireren door Bezige Bea om samen met je familie naar Herkenrode te trekken.

 

Korting Abdijsite Herkenrode via de Gezinsbond 

Indien je lid bent van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting van 2 euro bij een bezoek aan het belevingscentrum én de kruiden- en inspiratietuin (de site is vrij toegankelijk) Bezoek je enkel het belevingscentrum, dan krijg je 1 euro spaarkorting. Of bezoek je enkel de kruiden- en inspiratietuin krijg je 1 euro spaarkorting.

  • De korting geldt op de normale individuele toegangsprijs.
  • De korting wordt aan de kassa toegekend.
Abdijsite Herkenrode: Korting